Christ be born in you

Bekijk deze video op YouTube.

Jezus is koning. Maar niet op afstand. Hij kwam naar deze wereld om dicht bij jou te zijn. Zonder  pracht en praal. Hij wil gewoon bij je zijn en in je hart wonen. Het enige dat jij hoeft te doen is Hem binnenlaten. Als Jezus 1000x in Bethlehem was geboren maar nooit in jouw hart, dan mis je Zijn  vrede.

This little Child

Bekijk deze video op YouTube.

“Wie had gedacht dat lang geleden een Goddelijk kind zou worden geboren in een stal in Bethlehem? En wie had gedacht dat dit kind de Koning der Koningen zou zijn waarover de engelen zongen? En wie had gedacht dat dit kind, dat opgroeide en gewoon speelde met de andere kinderen, was voorbestemd om Zijn leven te geven voor jou? Dit is wat wij geloven, en hierover zullen we blijven zingen! Hij is de Koning der Koningen!”

He made a way in a manger

Bekijk deze video op YouTube.

“De komst van Jezus was niet de grootse koninklijke komst die je zou verwachten. En toch veranderde met de komst van Jezus op aarde alles. De zoon van God daalde neer en kwam onder de mensen: “God met ons”. Nu, in deze bijzondere, moeilijke tijden vol zorgen mogen we nog steeds hoop vinden door Zijn komst. Meer dan 2000 jaar later mag onze vermoeide wereld nog steeds de vreugde vinden in Hem. Nu we ons voorbereiden op kerst, mogen we stil staan bij dat bijzondere gebeuren. Dat Zijn geboorte door de kribbe een weg bereidde tot aan het kruis, waar Hij zonder woorden Zijn lot zou ondergaan. Zodat wij mogen weten dat wij zijn vrijgekocht.”

Hope is born in Bethlehem

Bekijk deze video op YouTube.

Ik geef toe dat het soms moeilijk kan zijn om midden in een drukke of moeilijke periode vrolijk en onbezorgd te zijn.Maar als de zorgen van mijn hart talrijk zijn, geeft Uw komst in deze wereld mij troost, nieuwe hoop en moed. Daarom kom ik bij U. In Uw aanwezigheid vind ik vrede.
Dankzij Uw komst 2000 jaar geleden mag ik deze vrede door Uw aanwezigheid altijd ervaren.

Kerstproductie ‘Hope awaits’

Vanaf 21 december komt onze kerstproductie ‘Hope Awaits’  online. Deze productie bestaat uit vijf filmpjes die tot de kerst zullen worden gepresenteerd. Doordat alle andere evenementen werden stopgezet hebben we gezorgd dat we toch onze boodschap uit kunnen dragen door het maken van deze filmpjes. Het project is geheel conform de richtlijnen opgenomen en de zangstemmen zijn allemaal individueel opgenomen. In de Broerekerk te Bolsward hebben we prachtige beeldopnames gemaakt waarbij niet live werd gezongen.

Wij hebben erg genoten van het maken van deze productie en wij hopen dat u van het eindresultaat zult genieten.

Passieconcert uitzending op 12 april

1e Paasdag Videostream concert ‘Passie voor leven!’

In 2015 bracht New Creation in samenwerking met Dorcas en Elise Mannah het Paasevent ‘Passie voor Leven’.
Nu, in deze tijd, is het soms moeilijk om die passie nog vast te houden. We leven plotseling in een bizarre en soms angstige tijd en we zijn wereldwijd vooral gericht op overleven.

Juist daarin mogen we weten dat onze God overwinnaar en een God van leven is!

Ook New Creation heeft haar activiteiten voorlopig moeten stoppen. Dat betekent niet dat we stil zitten. We gaan door met het verkondigen van onze boodschap en het bemoedigen van mensen.

Omdat dit nu niet ‘live’ kan, doen we dit, zoals zoveel anderen, online door middel van het uitzenden van de videoregistratie van het genoemde Paasevent op zondag 12 april om 10.00. Nadien zal de stream nog enige tijd beschikbaar blijven om terug te kijken.

Klik hier om de uitzending te bekijken.

 

 

Coronavirus

Ook New Creation ontkomt niet aan alle perikelen rondom het coronavirus. Helaas zijn alle geplande optredens, repetitites en andere samenkomsten tot 1 juni afgelast. Met alle contactpersonen van de kerken waar wij onze medewerking aan zouden verlenen is afgesproken dat we nieuwe afspraken gaan maken als duidelijk is wat de mogelijkheden zijn. Hierbij houden wij ons aan de voorschriften van de overheid.